Om webbplatsen

Nyhetssajten lanserades i maj 2007 med en fest i Gula huset på Henriksdalsbergets innergård. Det är ett demokratiprojekt som jag, Konstantin Irina, driver själv från ax till limpa på fritiden för oss som bor, jobbar och umgås här.

Jag är öppen för samarbeten med alla krafter som vill engagera sig för våra bostadsområden på Västra Sicklaön – om det nu är privatpersoner, företag, partier eller föreningar. >> Läs mer om mig
Syftet med bloggen / nyhetssajten har alltid varit att

Natur- och kulturvandring

Två gånger om året håller jag välbesökta natur- och kulturvandringar på Västra Sicklaön i samarbete med Naturskyddsföreningen Nacka och Nacka Hembygdsförening.

Social media

Jag håller också i ett antal sidor och grupper på Facebook, där mina inlägg blandas med andras inlägg och kommentarer. Välkommen: Danviksklippan, Henriksdalshamnen, Henriksdalsberget, Finnboda & Finnberget, Kvarnholmen, Saltsjöqvarn & Danvikstrand samt Svindersviken & Ryssviken.

Nyhetsbrev

600 grannar får varje vecka en nyhetssammanfattning via e-mail.

2 responses to “Om webbplatsen

 1. Vad kul att du gillar sidan Jag håller mig till själva halvön Västra Sicklaön också därför att jag inte rör mig så mycket söder om Lugnets trafikplats för att vad det skulle kännas genuint.

  Gilla

 2. Joakim Franklin

  Hej, hittade precis till denna webbplats. Jättekul att se en sida som bevakar vad som händer på västra sicklaön. Har du funderat på att utvidga din bevakning söderut, för att täcka hela västra sicklaön? Nacka kommun kallar allt väster om saltsjöbadsleden för västra sicklaön och har ju en hel del spännande planer för framtiden på gång de närmaste åren mellan sickla och nacka forum. Mycket som berör ditt nuvarande täckningsområde direkt eller indirekt genom trafikarbeten, byggarbeten och liknande.

  mvh
  Joakim

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s